ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ο ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ, διοργανωτής φορέας του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» και του Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης το εορταστικό Thessaloniki Virtual Night Halfmarathon – ZeniΘ, κατά το διάστημα 17 Οκτωβρίου 2021 έως 2 Ιανουαρίου 2022.

Στο THESSALONIKI VIRTUAL NIGHT HALF MARATHON – ZeniΘ ο καθένας να τρέξει την απόσταση που θα δηλώσει κατά την εγγραφή του (Ημιμαραθώνιο, 10χλμ ή 5χλμ ) σε οποιαδήποτε τοποθεσία, με οποιοδήποτε ρυθμό, σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο (πχ. διάδρομο), μόνος ή μαζί με φίλους, οποιαδήποτε μέρα επιλέξει κατά το διάστημα που ο αγώνας θα «τρέχει»!

Λαμβάνοντας μέρος στο εορταστικό Thessaloniki Virtual Night Halfmarathon – ZeniΘ ο δρομέας καταβάλει μια προσωπική πραγματική προσπάθεια, και παράλληλη συμμετοχή σε έναν αγώνα, με ασφάλεια, χωρίς τη φυσική παρουσία του αλλά με τη συμμετοχή και άλλων, που και αυτοί τρέχουν την ίδια απόσταση, αλλά πιθανώς σε μία άλλη μέρα και σε μία διαφορετική διαδρομή, τρέχοντας ή περπατώντας.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να ολοκληρώσουν την επιθυμητή απόστασή με μεγάλη ευελιξία, και αφού οι ίδιοι υποβάλλουν μέσω συγκεκριμένης διαδικασίας τον χρόνο της επίδοσής τους, λαμβάνουν πιστοποιητικό συμμετοχής, το μετάλλιο και το επίσημο t-shirt του αγώνα.