ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Όλοι Μπορούμε, όλοι Συμμετέχουμε!

THESSALONIKI VIRTUAL MARATHON

ΣΚΟΠΟΣ – ΣΤΟΧΟΙ

• Μέσω του προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης θα στηριχθούν ιδιαίτερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και φορείς σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Επίσημο Χορηγό της διοργάνωσης.

 

• Προσφέρουμε στο δρομικό και όχι μόνο κοινό, την δυνατότητα συμμετοχής σε μεγάλη διοργάνωση, γεγονός πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του, σε συνδυασμό με την έλλειψη αγωνιστικών δραστηριοτήτων λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης της χώρας.

 

• Μετάδοση μηνυμάτων προς το κοινό για την υιοθέτηση του υγιούς τρόπου διαβίωσης, κάνοντας τον αθλητισμό υγείας μέρος της καθημερινότητας του, αλλά και με τη συμμετοχή του σε ανάλογες διοργανώσεις.

 

• Δεδομένης της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης του κοινού, προσφέρουμε χαρά και χρώμα, ειδικά κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων, περίοδο εξέλιξης του Thessaloniki Virtual Marathon (20 Δεκεμβρίου έως 15 Ιανουαρίου). Επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο ότι η συμμετοχή σε δρόμους υγείας βελτιώνει την σωματική και ψυχική υγεία, την ποιότητα ζωής και το επίπεδο ευτυχίας των συμμετεχόντων.